Våre salgsbetingelser

Priser

Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.  Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil, dette vil vi da selvfølgelig rette opp så fort som mulig, og finne beste løsning for kunden.

Betaling

Natur keramikk studio benytter seg av paypal.

Frakt/levering

Leveringstid beregnes normalt til 2-4 virkedager + ordinær postgang. Fri frakt på varekjøp OVER kr 1000,- (gjelder innenfor Norge)

Kjøp UNDER kr 1000,- gjelder fast fraktpris på kr. 145. Dette inkluderer forsikring og sporing. (Norgespakke)

Svalbard gjelder egne fraktpriser og leveringstid. Vi sender ikke til utlandet.

Leveransevilkår

Vær oppmerksom på at dette er et håndlaget produkt som vil variere noe i farge og størrelser. Ingen produkter vil være helt like innenfor samme serie. Fargene kan avvike fra foto.

Angrerett

Du kan selvsagt benytte deg av angreretten om du likevel ikke ønsker produktet du har bestilt. Angrefristen utløper 14 dager etter at du har mottatt varene. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Angreskjema sendes sammen med varen du får i posten. Denne inneholder en del ferdig utfylt informasjon som må være vedlagt returen. Ved angrerett kan du returnere varen(e) på følgende måte:

Fyll ut angreskjema og send denne sammen med varen til oss. Kjøper må selv dekke alle kostnader i forbindelse med retur.

Varen leveres i uskadet original emballasje og varen skal være ubrukt og i samme forfatning som du mottok den. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur. Tilbudsvarer og brukte varer tas ikke i retur.

Heving av kjøp

Om du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet ekskl. frakt/gebyr refundert. Dette forutsetter at du har handlet med kort og at varene er kommet tilbake til oss.

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kan produktet returneres. Send e-post eller ta kontakt på telefon. Retursendinger som ikke er avtalt med oss på forhånd, er da ikke vårt ansvar, og kunden må selv betale porto, og har heller ingen rett på tilbakebetaling om varen blir borte i posten. Husk å merke forsendelsen tydelig med hvem den er fra, og hvilket varenavn det gjelder.

Uavhentede pakker

Blir ikke en pakke hentet ut fra posten, blir kjøper belastet med et gebyr på kr 250,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Pakken blir dermed sendt tilbake til selger.  Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Returadresse

Produktene som skal i retur sendes til følgende adresse:

Natur keramikk studio

v/Lise Kleven

Brøholtlia 23

3430 Spikkestad

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt-situasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Personopplysninger og sikker betaling.

Vi oppbevarer ingen personnummer eller kortinformasjon. All oppbevaring av kundedata skjer iht norsk lov.

Aldersgrense

For å handle hos oss må du være minst 18 år.